fredag den 16. oktober 2009

Araberlande er slaraffenland for bøsser

Erfaringsmæssigt, er de allerfleste muslimer "jomfruer" ved ægteskabets indgåelse, men alligevel har størsteparten af drengene en "vis" seksuel erfaring. Og eftersom den ikke er opnået ved samkvem med pigerne, kan man jo tænke sit.

Rigtigt mange muslimer får deres første seksuelle erfaring fra dyr, dvs. ved seksuel omgang med æsler, heste, køer, og andre dyr der ikke kan undslå sig d'herrer (drenges) fantastiske seksuelle tilbud.

og...

Jeg har fra flere kilder hørt, at mange unge drenge i muslimske lande dyrker sex med hinanden - det er ikke unormalt at unge mænd tilfredsstiller sig på yngre drenge eller evt. lader sig selv tilfredsstille af vestlige homoseksuelle mænd, i mangel på tilgengængelige kvinder.

Ligesom jeg fra homoseksuelle har hørt, at det skulle være enormt nemt at score villige endnu ugifte fyre dernede (især omkring 16-20 års-alderen skulle de være nemme). Fordi de er så seksuelt frustrerede, at selv hvis der kommer en vestlig homoseksuel mand og tilbyder dem et blow, så springer de på lige med det samme. I hvert fald mange gør. Intet jeg selv har erfaring med, men i visse homoseksuelle kredse skulle det ligefrem være en offentlig hemmelighed, at lande som Marokko eller Algeriet skulle være slaraffenland for homoseksuelle mænd med speciel forkærlighed for ynglinge - d.v.s. lateteenboys og twinks, altså unge fyre der endnu er ugifte.

Det hykleriske er så, at de alligevel er vildt forargede over bøsser dernede. Men jeg har ladet mig fortælle, at det skyldes, at de ikke anser unge knægte, der får suttet deres penis som værende homoseksuelle. Det er kun ham, som sutter, der er homo. Ikke ham der BLIVER suttet. Ja ja, sådan er deres logik dernede...

1 kommentar:

 1. Og så er der endda en forklaring, der er endnu værre:

  Hvis halvdelen af alle mænd i et samfund har 2 koner, hvem skal den anden halvdel så gifte sig med? Islam tillader endda op til 4 koner. Det er her, du finder den egentlige forklaring.

  Ganske vist er de færreste islamiske samfund ligefrem velstillede, men der har været økonomisk fremgang i hovedparten af dem. Mange flere mænd end tidligere har råd til flere koner.

  Pædofili er nødvendigt i polygame samfund ellers går regnestykket ikke op. Det er almindelige "lagerstyrings-principper", der gør sig gældende. Kun ved at nedsætte produktionstiden på en kone, kan man skaffe nok. I Danmark tager det små 30 år at producere en giftefærdig kone. I islamiske lande kan de nøjes med 6. Stor aldersforskel mellem ægtefællerne afhjælper problemet.

  Er man ikke til småpiger, kan man vælge homoseksualitet, cølibat, jihad eller at immigrere til Vesten. Er man først sluppet ind i Vesten stiger ens chancer for ægteskab astronomisk. Så kan man få en kusine herop. Familien derhjemme betragter det som deres billet til Vesten: de kan blive familiesammenført.

  De afrikanske såklaldte (båd-) flygtninge i middelhavet er overskuddet fra landsbyerne. Der var ikke flere koner, der hvor de kom fra.

  SvarSlet