fredag den 6. januar 2012

Hvornår får vi nok?

Man må tage sig til hovedet. Hvornår får vi nok? Når en hel verdensdel er plaget af et bestemt segment, hvorfor er det så tabubelagt at påpege dette? Hvorfor prøver man at tysse det ned i medierne? Vigtigst af alt: FÅR vi nogensinde nok - og når vi gør, er det så for sent?

Jeg snakker med mange mennesker og jeg har en klar ide om, hvorfor den almene dansker ikke er klar over "hvordan det egentlig står til". For det første er det de færreste der læser nyheder ad alternativ vej - dvs. medier der i modsætning til de gængse, informerer om hvilken etnicitet gerningsmændene har, når der er tale om kriminalitet.

Den gængse dansker har et indtryk af, at det ikke står så slemt til. Man tror at der er tale om en lille minoritet som blot vil forblive en lille minoritet. Man er ikke klar over at denne minoritet er vokset eksplosivt de seneste 25 år, sammen med dennes kriminalitetsrate.

Mange tror sågar at det ligefrem går bedre end hidtil, da medierne har givet sig selv mundkurv på gennem de sidste 10 år, hvor det er blevet tabubelagt at informere om etnicitet. Når der begås kriminalitet, hedder det nu "unge" uanset etnisk oprindelse - hvis der altså er tale om unge. Hvor det før hed "af anden etnisk herkomst end dansk", hedder det nu blot "gerningsmænd". Dette er med til at vildlede befolkningen.

Et andet segment af de uvidende danskere, er dem der bor i udkantsdanmark og ikke færdes i de udsatte områder, eller i hvert fald ikke færdes der nok, til at få øjnene op for den radikale udvikling områderne har gennemgået de seneste 10-15 år. Blandt andet mange politikere og andre højtstående personer - altså de vigtige!

"Os" der er opvokset og/eller har boet flere år i storbyen eller sågar i de "udsatte" bydele, så som Nørrebro, Tingbjerg, mv. ved godt hvilken effekt de unge indvandrere har på samfundet og hvilken indstilling de har til det. De dårlige oplevelser får de få positive til at falme. Bedre bliver det ikke, når man begynder at læse om, hvordan det står til i andre lande - to gode eksempler: England og Holland. Alle steder hvor disse "minoriteter" gør sin entre, er det lig med negative følger, krav om afskaffelse af krænkende traditioner og symboler, som ellers er nationalarv i det pågældende land. Søde og rare som vi er, giver vi efter, for... "her skal jo være plads til alle".

Der findes mange eksempler og jeg kunne hurtigt finde de første 10-15 historier frem, men jeg må gå ud fra at de der finder frem til dette indlæg, allerede er oplyste på dette område.

Hvordan ser den vestlige verden ud om 200 år? Tør man gisne om det? Hvad gør vi ved den lave fertilitetsrate i vesten, kontra fertilitetsraten hos den muslimske befolkningsgruppe i vesten og generelt i landende de kommer fra samt de øvrige fattige lande? Er grunden til at man er så bange for at tage hul på denne debat, at der ikke er noget at gøre? At slaget er tabt?

1 kommentar:

  1. Den socialliberale vestlige kultur er svag og dermed ikke levedygtig.

    Lev med det eller gør oprør.


    Mvh

    SvarSlet