tirsdag den 1. september 2009

Socialdemokratisk Ungdom: Statsfinansieret moske


Socialdemokratisk Ungdom forslår nu at staten skal betale moskéen i København, med statsmidler. Det skulle angiveligt fjerne enhver mulig ekstremisme.

Men vi ved jo alle hvordan det vil gå, for vi er jo i forvejen gode til at holde de muslimske udøvere i ørene - eller vent, er vi? Udviklingen taler sit klare sprog!

Tanken bag forslaget er god - men virkeligheden er en anden, og derfor er det direkte hjernedødt at staten skulle betale for opførelsen af en stor-moske i Danmark, hvilket i forvejen er hjernedødt, uanset finansiering!

"Samfundet har pligt til at tilbyde borgerne et sted at dyrke deres religion. Jeg mener ikke, vi skal lade finansieringen være afhængig af fjerne diktaturer. Vi skal oprette en folkemoské med inspiration i folkekirken, siger formanden for Danmarks Socialdemokratiske Ungdom, Peter Hummelgaard Thomsen."

"Erfaringen med den danske folkekirke er, at det er lykkedes at fjerne religiøs ekstremisme fra kirkerne. Med en statslig muslimsk folkekirke vil man på en og samme tid gøre Islam folkeligt og lukke skodderne for fanatikere, tilføjer DSU-formanden."


Peter sammenligner altså folkekirken med en islamisk stor-moske. Hvordan havde situationen mon set ud, hvis vantro søgte tilflugt i en moske - nej, besatte den?

Kilde: Ekstra Bladet

Ingen kommentarer:

Send en kommentar