søndag den 30. august 2009

Per Ramsdal, en sympatiserende løgner

Per Ramsdal udtalte at politiet brød dørene op og brasede ind i kirken i kampuniform med knipler. Videoen viser dog et helt andet billede af aktionen, hvor det rent faktisk er irakerne der både kaster med glas og truer med lysestager og stole.

Per Ramsdal udtalte at politiet ødelagde kirkens orgel, men videoen viser at det var en iraker der klatrede rundt på orglet og truede med at kaste sig i døden, hvis de ikke straks lod dem være. Var den mon gået i Irak?

Medierne har tilsyneladende ikke den store interesse i politiets optagelser.

2 kommentarer:

  1. Her er et forslag.. gå på tuben og se interviewet som Per Ramsdal gav umiddelbart efter aktionen - og fortæl mig så hvor Per Ramsdal udtaler sig om hvordan politiet startede aktionen.

    Per Ramsdal udtaler sig ikke om politiet er udstyret med knipler og hjelm i starten af aktionen - han beskriver de betjente han så i kirken ca. 1 time inde i aktionen.

    Per undersøger i øjeblikket om der kan rejses en injuriesag mod de politikkere der har været for langt fremme i skoene og kladt ham en løgner - Skal sgu glæde mig at høre deres undskyldning!

    SvarSlet
  2. Jeg vil give dig ret i at han er forsigtig i sine udtalelser, ja for ikke at sige nosseløs. Dertil er han fuldstændigt forudindtaget og farvet af nationalt selvhad.

    Men han lægger altså tydeligt op til at politiet skabte uro og bebrejder dem (in)direkte for at det blev til en konflikt, på trods af alt det besvær de havde - og den personfare de udsatte sig selv for - ved at gå ubeskyttede ind til aggressive og farlige potentielle kriminelle.

    Manden er en skamplet på det danske samfund og fortjener en fyreseddel/retsforfølgelse grundet forhindring af politiets arbejde og samfundsskadelig virksomhed. I min verden er man medskyldig hvis man huser og/eller assisterer mistænkte.

    SvarSlet