lørdag den 29. august 2009

Sådan får du din vilje i Danmark

Kast med sten, besæt en kirke, osv. Det er hvad der skal til, for at man i Danmark får sin vilje, hvad enten det er i overensstemmelse med grundloven eller ej. De autonome fik deres vilje da de kastede med sten og lagde Nørrebro i ruiner. Irakerne og co. (autonome sympatisører) undgik hjemsendelse, da de prøvede at forhindre politiets rydning af Brorsons kirken. I Danmark kan det altså betale sig at yde selvtægt!

Nyeste skud på stammen: Danske kunstnere bortauktionere kunstværker hvor pengene doneres til de afviste irakere. Det må siges at være rigtig god PR for de ukendte kunstnere - men det støtter også brud på grundloven samt selvtægt og manglende respekt for ordensmagten.

Man kan ikke give en lille gruppe afviste asylansøgere særbehandling. Hvad med de andre asylansøgere i Danmark, der følger historien om de irakiske asylansøgere? Mon de bliver inspireret nu? Det sørgelige er jo, at det rent faktisk båret frugt at besætte kirken og forsøge at forhindre politiets arbejde under rydningen af kirken. Irakerne bliver med garanti ikke sendt hjem nu, må vi erkende. Politikerne forbarmer sig og underkaster sig den tragiske berøringsangst som vi lider under her i Danmark. Giv asyl til ALLE de stakkels flygtninge i Danmark - her skal være plads til alle, for vi har så meget i Danmark og bør dele ud af al vores kærlighed. Bla bla bla...

Vi graver vores egen grav og det er kvalmende at være vidne til!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar