mandag den 31. august 2009

31.500 kr. i løn for at lave ingenting

Selvom de fleste nok havde regnet ud, at der ikke ville blive gjort alvor af hjemsendelsen, da Danmark efterhånden er en selvtægtsstat, er den seneste udvikling alligevel en smule opsigtsvækkende.

Bispebjerg hospital har nemlig ansat en iraker som tolk, selvom behovet for en tolk er tvivlsomt. Endvidere kan der stilles spørgsmålstegn ved deres sproglige kunnen, efter at man i politiets optagelser fra Brorsons Kirken, kunne høre irakerne råbe og skrige på hhv. arabisk og engelsk - IKKE dansk. Dette er selvom mange af irakerne har været i Danmark i 8 år og mere.

Det ironiske er at det er skattekroner der skal finansiere irakerens løn! Det er absurd at det efterhånden har udviklet sig til ét stort cirkus at få de irakere hjem.


Kilde: Politiken

Nørrebro: Ude af kontrol


En dansk mand er blevet stukket ned på Nørrebro. Manden havde købt en kebab og blev efterfølgende passet op af to indvandrere, der endte med at stikke ham ned. Det er tilsyneladende ikke længere sikkert at færdes på Nørrebro, hvis man ikke ser yderst neutral ud.

Kilde: Ekstra Bladet

Indvandrer ballade i Kokkedal - Ingen anholdte


Unge indvandrere i Kokkedal, Nivå og Ishøj hyggede sig i går aftes og natten til mandag med at sætte ild til biler og andet brændbart. Kokkedal var dog hårdest udsat.

Politiet i Kokkedal rykkede ud til en bil der var sat i brand, men blev mødt af stenkastende unge indvandrere. De måtte afvente assistance og rykkede dernæst ind, så brandvæsnet kunne slukke ilden. Der blev, som sædvanligt, ikke foretaget nogen anholdelser. Medierne underlader også sædvanligvis at gøre opmærksom på at her er tale om unge utilpassede indvandrere, men det er vel også sagen uvedkommen, eller er det?

Henrik Suhr der er ansat som kommunikationskonsulent ved Nordsjællands Politi, udtaler (med en meget dårlig smag i munden) "Vi har ikke anholdt nogen, men har registreret flere af de unge". Det er den samme gamle sang.

Kilde: Ekstra Bladet

søndag den 30. august 2009

Rydningen: Den fulde video


Se den fulde video af politiaktionen i Brorsons Kirken, hvor de afviste asylansøgere nægtede at samarbejde.

Det undrer mig at forældrene til de små børn, ikke skånede de små stakler ved at følge politiets anvisninger. Men irakere prioriterer tilsyneladende anderledes end den gængse dansker gør det.

1. del
2. del
3. del
4. del
5. del
6. del
7. del
8. del
9. del

Så virker videoerne igen

Per Ramsdal, en sympatiserende løgner

Per Ramsdal udtalte at politiet brød dørene op og brasede ind i kirken i kampuniform med knipler. Videoen viser dog et helt andet billede af aktionen, hvor det rent faktisk er irakerne der både kaster med glas og truer med lysestager og stole.

Per Ramsdal udtalte at politiet ødelagde kirkens orgel, men videoen viser at det var en iraker der klatrede rundt på orglet og truede med at kaste sig i døden, hvis de ikke straks lod dem være. Var den mon gået i Irak?

Medierne har tilsyneladende ikke den store interesse i politiets optagelser.

Boykot Israel, eller?

Måske bør du tænke dig om en ekstra gang, før du vælger at boykotte Israel.



Videoen taler for sig selv.

Fakta om Islam

Islam er IKKE fredens religion.

Rydningen af Brorsons Kirken


Politiet har nu frigivet en timelang video hvor man ser hvordan det gik for sig inde i Brorsons Kirken da politiet anholdte de afviste asylansøgere.

Kvindelige betjente eskorterede kvinder og børn ud, men de mandlige irakere nægtede at følge med. De havde samlet sig i en flok og stod klar med stole, lysestager og glas som blev brugt som kasteskyts mod politiet. En iraker kun iført underbukser, truede med at kaste sig ud fra orglet, men nej, nu gik den altså ikke længere (og dog?). En anden iraker truede med at skære i sig selv, hvis politiet kom nærmere. Politiet iførte sig hjelme da irakerne begyndte at kaste glas efter dem.

Efter en time lykkedes det politiet at få irakerne om bord på bussen.

Se videoen her

lørdag den 29. august 2009

Saudi-Arabien: Sig undskyld!


En saudiarabisk advokat kræver nu at en række danske dagblade, der sidste år genoptrykte Kurt Westergaards tegning af profeten Muhammed, bringer en undskyldning. Advokaten repræsenterer angiveligt et ukendt antal efterfølgere af den fredelige profet.

Advokatens krav er endvidere at undskyldningen skal trykkes på en af de første tre sider. Derudover skal den både trykkes på dansk, engelsk, fransk og selvfølgelig arabisk. Der skal også være en henvisning til undskyldningen, på forsiden af avisen.

Aviserne skal også fjerne Muhammed tegningerne fra samtlige hjemmesider og love at de aldrig vil trykke lign. materiale der krænker fredens religion, Islam. Giver aviserne efter, vil det ifølge advokaten kunne hjælpe med til at afslutte den boykot der er af danske varer i visse dele af Mellemøsten.

Kilde: Ekstra Bladet

Ikke ét ondt ord om Islam


En fodboldtræner lever nu i frygt for de Islamiske fundamentalister efter at han udtalte at en spillers dårlige præstation skyldtes ramadanen. Denne udtalelse har fået sindene i kog hos mange af de fredelige muslimer, der har opfordret til drab og udtalt at han er et fjols der bør holde sin mund.

Kilde: Daily Star

Sådan får du din vilje i Danmark

Kast med sten, besæt en kirke, osv. Det er hvad der skal til, for at man i Danmark får sin vilje, hvad enten det er i overensstemmelse med grundloven eller ej. De autonome fik deres vilje da de kastede med sten og lagde Nørrebro i ruiner. Irakerne og co. (autonome sympatisører) undgik hjemsendelse, da de prøvede at forhindre politiets rydning af Brorsons kirken. I Danmark kan det altså betale sig at yde selvtægt!

Nyeste skud på stammen: Danske kunstnere bortauktionere kunstværker hvor pengene doneres til de afviste irakere. Det må siges at være rigtig god PR for de ukendte kunstnere - men det støtter også brud på grundloven samt selvtægt og manglende respekt for ordensmagten.

Man kan ikke give en lille gruppe afviste asylansøgere særbehandling. Hvad med de andre asylansøgere i Danmark, der følger historien om de irakiske asylansøgere? Mon de bliver inspireret nu? Det sørgelige er jo, at det rent faktisk båret frugt at besætte kirken og forsøge at forhindre politiets arbejde under rydningen af kirken. Irakerne bliver med garanti ikke sendt hjem nu, må vi erkende. Politikerne forbarmer sig og underkaster sig den tragiske berøringsangst som vi lider under her i Danmark. Giv asyl til ALLE de stakkels flygtninge i Danmark - her skal være plads til alle, for vi har så meget i Danmark og bør dele ud af al vores kærlighed. Bla bla bla...

Vi graver vores egen grav og det er kvalmende at være vidne til!

torsdag den 27. august 2009

Demonstration mod stor-moské


I morgen afholder SIAD demonstration mod opførelsen af en stor-moské i København NV. Mød op kl. 17.00 på Christiansborg Slotsplads og vis til utilfredshed med de danske politikere der har tilladt opførelsen af stor-moskéen.

OPDATERING: Demonstrationen blev forsøgt ødelagt af autonome der forhindrede talerne i at blive hørt. Politiet havde afvist at demoen kunne finde sted foran moskéen, men forhindrede altså ikke de autonome i at stå 10 meter fra folkemængden og overdøve taleholderne. Medierne har endvidere ikke dækket demonstrationen og dens begivenheder, på trods af at de alle var til stede.

onsdag den 26. august 2009

Æresdrab i Jordan


En 24 årig er tiltalt for overlagt mord efter at have stukket sin 17 årige lillesøster 14 gange i brystet med en kniv. Hun døde 10 efter på hospitalet.

Broderen har tilstået mordet og forklaret at han havde hørt om lillesøsterens affære med en ung mand, hvilket fik ham til at handle som han gjorde.

I Jordan kan den slags give dødsstraf, men domstolene ser normalt mildere på mordsager, når der er tale om æresdrab. Især hvis ofrets familie opfordrer til det. I dette tilfælde er ofrets familie den samme som morderens.

Æresdrab koster hvert år 15-20 kvinder livet i Jordan. Parlamentet afviser fortsat at ændre straffebestemmelserne der kan sikre at gerningsmændene får en hårdere straf.

Kilde: EB

Kulturberigelse?


I Helsingør har Lejerbo tilbudt 24 familier i en boligblok, at flytte til en anden afdeling, 40 km væk. Årsagen er én libanesisk familie, der chikanerer hele boligblokken med tilråb som "luder", "racist" og "du skal dø".

John Juel som bor i boligblokken med hans kone og børn, fortæller at han ønsker en tryg opvækst for sine børn, og det er ikke just hvad man kan kalde de nuværende omstændigheder, hvor børnene bliver jagtet, slået og terroriseret af den libanesiske familie. Derfor har de nu opsagt lejligheden, da en klagesag sagtens kan trække ud og der i forvejen er tre måneders opsigelse.

Helsingørs borgmester Per Tersbøl er ikke helt dum. Han udtaler "Der var en, der sagde til mig, at det kunne være rart, hvis vi havde en ø, man kunne sætte en familie som den her ud på. Men sådan gør vi jo ikke i Danmark". Han vil nu arbejde på at finde en bolig til den libanesiske familie, hvor der ikke er nabaoer i nærheden, som de kan chikanere. Sikke en succeshistorie.

Det kan man da kalde for kulturberigelse der vil noget!

Kilde: DR

tirsdag den 25. august 2009

Islamiske skoler


En tidligere kvindelig skolelærer på en streng islamisk skole i Holland, står nu frem og giver et spændende indblik i hvad der foregår på islamiske skoler i den vestlige verden.

Dette er blot uddrag fra artiklen.

Hun fortæller om en episode hvor hun viste sin klasse et traditionelt hollandsk kanalhus med julelys, der resulterede i at hendes kollegaer brokkede sig og fortalte hende at kristendommen ville blive afskaffet. Denne kontante besked blev hun også beordret til at videregive til sin klasse.

Skolelæreren blev suspenderet efter at hun i klassen havde undervist i andre religioners skikke vha. en tidslinje på tavlen, hvor de vigtigste religiøse begivenheder for forskellige religioner var markeret.

Sidst men ikke mindst, fortæller hun at skolerne ønsker at lære deres elever, at de ikke bør mænge sig med vantro, for som de selv siger, "kun muslimer kan være gode folk".

Hvad mon der foregår i de danske islam skoler?

Stof til eftertanke


I 2007 overlappede Jødernes og Islams helligste højtider hinanden i 10 dage. I samme tidsperiode biddrog den muslimske verden med 397 døde og ikke mindst 94 terrorangreb fordelt over 10 lande... alt imens jøderne arbejdede på deres 159. nobelpris.

Ramadanen i Danmark


MetroExpress bringer i dag en artikel hvori en islamelskende journalist skælder dagligvarehandlen ud over ikke at have slagtilbud under ramadanen, som man f.eks. ser det i de Islamiske lande.

I Malaysia kæmper et Islamisk parti for at forbyde en koncert med det danske band, Michael Learns To Rock, der er meget populært blandt i unge i Østen. Årsagen er selvfølgelig at det ifg. det Islamiske parti, er respektløst at afholde koncert under ramadanen.

Hurra for et multikulturelt Danmark!

Indvandrere og homoseksuelle


En analyse foretaget af Københavns kommune viser at homoseksuelle i Danmark de seneste år har oplevet en markant fremgang af hadevold begået af indvandrere. Det skyndes at ni ud af ti homoseksuelle ikke anmelder overfald til politiet, hvilket betyder at der reelt ikke findes brugbar statistik over problemet.

Spørger man Landsforeningen for Bøsser og Lesbiske, har hovedparten af overfaldsmændene anden etnisk baggrund end dansk. Altså er her tale om indvandrere der ikke kan acceptere at leve i et samfund med frihed til at være den man har lyst til. Det lyder bekendt, ikke sandt?

Kilde: registrerdiskrimination.kk.dk

mandag den 24. august 2009

Kolde tal

Her er kolde tal der taler et klart sprog og siger lidt om de enorme følger indvandringen har for Danmark.

Hvis man ikke kan stole på statistik fra offentlige instanser samt dansk statistik, hvad kan man så stole på? Subjektive påstande fra integrationsliderlige tosser med følelser i klemme?

Al statistik er indhentet af Dansk statistik og Politiet.

- 7 ud af 10 ungdomskriminelle er indvandrere.
- 23 procent af alle indvandrere mellem 20 og 29 år blev dømt i 2006.
- Hvor der i Tyskland kun var 5 moskeer i 1999, er der i dag 164, og 200 flere under konstruktion. Tal viser endvidere at 2/3 af Kølns befolkning vil være muslimsk i år 2020.
- i 2050 vil 20 procent af EUs befolkning være muslimsk.
- Tyrkiet: 70 procent har aldrig læst en bog, 90 procent har aldrig været udenlands, 73 procent er imod at udlændinge køber ejendom i Tyrkiet, 70 procent mener at kvinder kun må arbejde hvis de har fået lov af deres mand, 57 procent mener at kvinder bør bære tørklæde offentligt.
- Den muslimske befolkning i EU er fordoblet på 30 år. I år 2015 vil den være fordoblet igen.
- Top-7 for drengenavne i Brussel er: Mohamed, Adam, Rayan, Ayoub, Mehdi, Amine and Hamza.
- 10 procent af Københavns befolkning er muslimer.
- Kun 1 procent af tosprogede 3 årige taler alderssvarende dansk. Hos tosprogede skolebørn er det faldet til 19 procent.

Listen er lang.

Kvinder med slør


For tiden er debatten om kvinder med tørklæde i hæren, helt oppe at ringe. For noget tid siden, drejede det sig om kvindelige dommere med tørklæde - dette blev desværre grønstemplet.

Forestil dig Kurt Westergaard stå for en dommer med slør. Er dette en betryggende tanke? Vil en dommer med slør, eller blot en radikal muslim, kunne tænke objektivt, når vedkommende skal dømme end person der har krænket vedkommendes religion?

Kvinden der er blevet smidt ud af hæren, udtaler at hendes slør ikke skal ses som et religiøst symbol, men som et kulturelt symbol. Dette vil altså sige, at man gerne må bære kulturelle symboler i hæren, som dommer og hos politiet? Hvor går grænsen så?

Hvorfor skal man altid bøje sig for Islam og muslimer? Hvor ofte ser man muslimer bøje sig for vesten og gå på kompromis med deres normer og religion? Det ser man ganske enkelt aldrig - og hvorfor er det så lige at vesten skal det hver evig eneste gang, der er en sag som de religiøse (eller kulturelle?) symboler?

Det er skruen uden ende, og der vil for altid være disse sager, indtil Danmark er et muslimsk land - dette gælder hele vesten. Hvornår får det en stopper?

Unge arabere søger mod vesten

Selvom det muslimske samfund ifg. muslimerne selv, er "perfekt", kunne noget tyde på at det ikke helt er tilfældet.

En rapport fra FNs udviklingsafd. (UNDP) viser nemlig at det forholder sig således at halvdelen af alle unge arabere drømmer om at forlade deres hjem og søge mod vest.

Rapporten viser også at situationen er langt mere dramatisk end vesten hidtil har ville erkende. Med en arbejdsløshed på 60 procent for de unge mellem 15-25 år, er fremtidsmulighederne håbløse og efterlader et håb om det gode liv i den vestlige verden.

En af hovedårsagerne til de vestlige drømme, er at ca. 25 procent af indvandrerfamiliernes økonomi, finansieres af arabere, der fra deres indvandrertilværelse i Vesten, sender penge "hjem".

Vågn op Danmark

Kære Danmark, dette er en bøn om at I snart vågner op og ser hvad der foregår lige for næsen af jer.

Hele vesten bliver i disset tider prøvet af og presset af Islam, dets underlagte og efterkommere. Imens integrationsliderlige socialister synger sange på rådhuspladsen og råber "asyl til alle", er det statistiske billede et helt andet, som IKKE er til at tage fejl af.

Dette er en opfordring til dem der endnu ikke har fået øjnene op for virkeligheden og ikke kan se at vi må gøre noget nu, før det er for sent. Vi danskere har altid været medmenneskelige og hjulpet hvor vi kunne, men disse kulturberigere forstår ikke at sætte pris på den slags.

Racismekortet bliver flittigt brugt i disse dage og den politiske korrekthed samt berøringsangsten huserer alle vegne. Dette er blot med til at grave hullet endnu dybere, som vi snart ender med at falde i.

En sand perle


Her ser vi et sandt pragteksemplar på en perle. Han affyrede kort tid efter at dette billede blev taget, 8-10 skarpe skud mod 2 betjente i Vollsmose. Han var meget frembrusende og aggressiv under hans samtale med borgmesteren, hvor han bl.a. brokkede sig over racisme.

Nu sidder han varetægtsfængslet frem til den 11. september og er desværre beskyttet af navneforbud.

Kilde: BT

En lærd muslim

Af og til sker det, at en muslim får øjnene op for virkeligheden. Her er et videoklip fra MEMRI TV, som normalt viser og islamisk propaganda og nonsens.

Den farlige berøringsangst

Nu har der i to dage været ballade på Nørrebro, i Tingbjerg og Askerød. Det sørgelige er at der endnu ikke er foretaget nogen anholdelser. Det er også kvalmende at den politiske korrekthed virkelig viser kløer for tiden, hvor stort set ingen medier nævner hvor vidt der er tale om nydanskere eller ej, når der bringes nyheder om gadeoptøjer, voldtægt, skarpe skud, mv.

"Endelig hører det med til mønsteret, at politisk korrekte journalister søger at sløre, at der er et mønster. Man mener tilsyneladende ikke, at folk har godt af at vide det. De store tv-nyhedsudsendelser nøjedes med at fortælle, at den seneste vold kom fra ? ”unge”. Anderledes, da en familiefar for nylig slog sin trettenårige datter ihjel. Han var 'dansk'." - Ralf Pittelkow, politisk kommentator.