mandag den 7. september 2009

De stakkels irakere

Her til morgen gæstede Johanne Schmidt-Nielsen, Peter Skaarup og en (naiv) studine Go'morgen Danmark på TV2. Det handlede selvfølgelig om de stakkels irakere.

Det skræmmer mig at vi har et folketingsmedlem der ikke kun er villig til at bryde loven, men også bruger fakta fra Kirkeasyl, som er en lige så troværdig kilde som Per Ramsdal er det. Jeg savner noget dokumentation og er efterhånden godt træt af at disse næstekærlige mennesker æder irakernes tragiske fortællinger råt.

Der foreligger ingen dokumentation om at f.eks. Hassan på 72 år er dement. Der er ingen der endnu ved hvorfor 5 irakere blev anholdt i lufthavnen - men hvorfor kun 5? Var de mon eftersøgt for tidligere kriminalitet? Nej da. De stakkels irakere er ofre. Kilden til alle disse frygtelige historier, stammer udelukkende fra irakerne selv. Hurra!

De flygtede for mange år siden, før der overhovedet var udbrudt krig. Men de er altså stadig forfulgte og må tilsyneladende være meget vigtige, siden de så mange år efter, stadig frygter personlig forfølgelse og jeg ved ikke hvad. Dog har ingen formået at dokumentere noget af ovenstående.

Hvem har interesse i at have en regering der tager udgangspunkt i påstande fra flygtninge selv og er villig til at bryde loven på baggrund af selv samme? Svaret er ganske enkelt INGEN.

Se også her, hvor Kirstine M. fra Asylbureau/Kirkeasyl svarer på læserspørgsmål, hvilket ikke går fantastisk godt.

1 kommentar:

  1. fed blog du har.... og tak for det du skriver en facebook fan :-) susan

    SvarSlet