tirsdag den 22. september 2009

Fremtidssyn: Moske-højtaler generer naboer

Det må siges at være dårlig timing for de muslimer og dhimmier der ønsker et islamisk Danmark, at der netop er blevet klaget over støj fra en århusiansk moske, der under ramadanen har spredt religiøse budskaber i form af "allah akbar" om og om igen. Ingen bøn, ingen kloge ord, bare "allah er stor/den største". En smule udansk?

Dette må være en opsang til de mange tjenere af islam, der i disse dage kæmper for et multikulturelt Danmark, et halvislamisk Danmark, et Danmark der skal leve i skam over sig selv og have dårlig samvittighed over al verdens elendighed. En opsang til dem der elsker kulturberigerne højere end deres egne landsmænd. En opsang!

Borgerne har klaget over at kunne høre "allahu snackbar"-bønnerne på helt op til en kilometers afstand fra moskeen. De hellige krigere selv, har udtalt at det ikke kan være til særlig stor gene for nogen, da moskeen ligger i et industrikvarter. - Hvorfor så overhovedet belemre os vantro hunde med desperat klagesang?

Der er blevet klaget både til politiet og kommunen. Men mon ikke at klagerne ryger nederst i bunken af "berøringsangste sager"?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar