tirsdag den 22. september 2009

Kulturberigelse: Irakerne i Danmark

Det er netop kommet frem at en af de afviste asylansøgere er dømt til 2½ års fængsel for voldtægt af en 14 årig dansk pige. Det kan man da kalde for kulturberigelse der vil noget! Der er udover den pigeglade iraker også andre af de afviste irakere, som er dømt for grov kriminalitet. De mener selv at deres kriminelle handlinger ikke bør have indflydelse på behandlingen af deres asylansøgninger.

Ud over at være pigeglade, kan irakerne også lide offentlige midler. Det viser sig nemlig at hele 84 procent af samtlige irakiske asylansøgere i Danmark, er på offentlig forsørgelse. Men de penge er også godt givet ud, for hvem sætter ikke pris på kulturberigelse af højeste kvalitet?

Vi ved jo alle hvor stort et indtryk den muslimske kultur gør rundt omkring i verden og de positive følger som den muslimske indvandring fører med sig. Historisk set, har muslimerne nedkæmpet alle større nationer. Herunder grækerne, romerne, egypterne, mv. Hvilken berigelse muslimerne har været for verdenssamfundet. Dem kan vi ikke undvære.

Asyl til alle, her og nu!

5 kommentarer:

 1. Ja fy faaan för detta missbruk av den danska gästfriheten. Vilket förakt för Danmark och dansk kultur dessa "kulturberikare" visar genom sitt lågtstående, primitiva beteende.

  När ska detta elände ta slut? Jo, när DNSB kommer till makten.

  SvarSlet
 2. Hvorfor går du så i krig dernede hvis du ikke vil tage skraldet dit nazisvin?

  SvarSlet
 3. Commentapproval? Er i bange for ytringsfrihed? Gestaposvin....

  SvarSlet
 4. Rolig Rolig.. Vi har et og samme mål alle sammen, dog tager det lidt tid, før den danske kerne familie vågner op og sætter bremsen i.. Araberne skal nok ødelægge det for sig selv, men den fart de har på med deres primitive måde at være på..

  SvarSlet
 5. Der er ingen comment approval her, min autonome (og blinde) ven :-)

  SvarSlet