lørdag den 12. september 2009

Vesten - Islams buffetbord

Man kan ikke bebrejde vesterlændinge der konverterer til Islam i disse tider hvor islamificeringen for alvor gør sit indtog i vesten. Vesten er frugtbart og fuld af dhimmier der får erektion af at tjene og underkaste sig Islam og dets mange krav.

Man flygter fra et land der i bund og grund er i kaos pga. en forældet kultur og religiøse retningslinjer. I landet man er flygtet til, stiller man efterfølgende krav til at der skal tages hensyn til den kultur og religion som i første omgang var årsagen til at man flygtede. Dhimmierne der sidder ved magtposterne i landet, giver selvfølfelig efter, for deres testikler er endnu ikke faldet ned. Man kan håbe at de gør det, før dhimmierne opdager at de blot er håndlangere af fredens religion, men det er efterhånden for sent.

"De unge", "utilpassede" og "antifascister" er nogle af de udtryk som islamisterne går under i dagens Danmark og resten af vesten. Kaldes de ved navn, trækker de racismekortet, og dét er noget der får dhimmierne til at ryste i bukserne.

Den verden vores børnebørn kommer til at opleve, er ikke den samme som vi oplever. Man kan håbe at dhimmierne om mange år, når de ligger for døden, indser det de har forårsaget.

Er du også en dhimmi?

Kilde, tip og inspiration: JP, Hodja, Snaphanen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar